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LEGAL ETHICS OPINION 694  CONTINUED PRACTICE BY  
      ASSOCIATE IN OFFICE OF  
      SUSPENDED PARTNERS. 
 
   It is improper for an associate to continue a firm's practice where the firm's partners no 
longer hold licenses to practice law. However, the associate may maintain an independent 
practice in such office and pay office expenses incident to the independent practice, 
provided all indicia of the previous firm are removed and the associate avoids even the 
appearance of association with the firm of the suspended partners. See Opinion 524. The 
associate may assume representation of his former employers' clients only if the clients 
are informed of the suspension and the fact they may seek whatever counsel they choose. 
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