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LEGAL ETHICS OPINION 623  DISQUALIFICATION – FATHER AS  
      SUBSTITUTE JUDGE/SON AS  
      ATTORNEY. 
 
 
   A substitute judge should not sit in a case in which a party is represented by a member 
of the law firm of the judge's son and daughter-in- law, unless the procedure stated in 
Canon 3(D), Canons of Judicial Conduct, can be effected. [Canon 3(C), (D) of the 
Canons of Judicial Conduct; LE Op. 324] 
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