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LEGAL ETHICS OPINION 502  RETIRED JUDGE – VICARIOUS  
      DISQUALIFICATION OF COUNSEL. 
 
 
   Attorneys who associate with a retired judge are not precluded from practicing in the 
courts of his Commonwealth under any provision of the Virginia Code of Professional 
Responsibility, even though the retired judge is disqualified from appearing as counsel in 
any case in any court of the Commonwealth by § 51-179, Va. Code. [ DR:5-105] 
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