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LEGAL ETHICS OPINION 421  PERSONAL INJURY – PAYMENT OF  
      COSTS. 
 
 
   It is not improper for an attorney to notify his client's treating physicians and hospital of 
receipt of personal injury proceeds when that client had previously authorized the 
attorney to make assurances to the physicians and hospital that their bills would be paid 
from the proceeds of the personal injury settlement. In the absence of such authorization 
by the client, notification would be improper. [See II: DR:9-102(B)(4), DR:4-101(C)(1), 
DR:7-101(B)(1); and ABA Formal Opinion 163.] 
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